Βαπτιστικά ρούχα Θεσσαλονίκη, Φράγκων 14, 4ος όροφος
Γενικοί όροι χρήσης
Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου του δικτυακού τόπου www.kwnstantinidis.gr αποτελούν ιδιοκτησία της εταιρείας Κωνσταντινίδη, η οποία εδρεύει στην οδό Φράγκων 14, 4ος Όροφος, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 546 26, Τηλ.: 2310 524610, διατηρεί δε σημείο λιανικής πώλησης στην οδό Φράγκων 14, 4ος Όροφος, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 546 26, Τηλ.: 2310 524610. Είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που χρησιμοποιείται για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και εμπορεύματα της βιοτεχνίας Κωνσταντινίδης, για την ενημέρωση των χρηστών σχετικά με βαπτιστικά και είδη γάμου καθώς και την παραγγελία και την on-line αγορά προϊόντων και εμπορευμάτων αυτής. Με την είσοδό του στο on-line κατάστημα ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους. Οι βιοτεχνίας Κωνσταντινίδης έχει τη δυνατότητα να τροποποιεί οποτεδήποτε τους παρόντες όρους χρήσης. Οι δε επισκέπτες / χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Η χρήση του on-line καταστήματος μετά την ως άνω αναφερόμενη τροποποίηση λογίζεται ως αποδοχή των όρων χρήσης, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν. Παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα περιήγησης, λήψης δεδομένων, downloading, αποθήκευσης και εκτύπωσης για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση των δεδομένων του δικτυακού τόπου για εμπορικούς λόγους ή για άλλη εκμετάλλευση. Σε περίπτωση ΜΗ αποδοχής οιουδήποτε όρου χρήσης, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητώς η χρήση του on-line καταστήματος.

Προσωπικά στοιχεία
Για τη χρήση του on-line καταστήματος είναι απαραίτητη η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Προκειμένου να προβείτε σε παραγγελία, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνσή σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, ο αριθμός του τηλεφώνου σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση κτλ. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιούνται για την έκδοση παραστατικών και για την ενημέρωση των επισκεπτών για νέα προϊόντα και δραστηριότητες. Επιπλέον, για την έκδοση τιμολογίου ο χρήστης θα πρέπει να παρέχει τα φορολογικά του στοιχεία. Η βιοτεχνία Κωνσταντινίδης δεσμεύεται να μην χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά για την προώθηση των προϊόντων τους χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των χρηστών και να μην παραχωρούν τα στοιχεία αυτά σε τρίτους, εκτός αν ζητηθούν από Δημόσια Αρχή ή δικαστήριο όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Επιστροφές προϊόντων
Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω δικού μας λάθους στην παραγγελία σας, με την προυπόθεση να πληρούνται τα παρακάτω:
α) Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
β) Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν ή με οποιοδήποτε άλλο κατόπιν συμφωνίας.
γ) το προϊόν να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς να έχει αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του.ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισκεφθείτε μας, για να δείτε από κοντά βαπτιστικά ρούχα και παπούτσια

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ειδών γάμου και βάπτισης από το 1974