+30 2310 524610
Βαπτιστικά ρούχα Θεσσαλονίκη, Φράγκων 14, 4ος όροφος
Πολυτελές κομψό εντυποσιακό προσκλητήριο γάμου με χρυσοτυπία και κάρτα με μονογράμματα χρυσά : 1 τρίπτυχο κομψό αριστοκρατικό προσκλητήριο γάμου : 2 σικ προσκλητήριο γάμου πολυτελείας με χρυσοτυπία στις κάρτες : 3 τρίπτυχο προσκλητήριο γάμου κομψό : 4 True Elegance : 5 True Elegance : 6
Πολυτελές κομψό εντυποσιακό προσκλητήριο γάμου με χρυσοτυπία και κάρτα με μονογράμματα χρυσά : 1

True Elegance

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Κωδικός: 7687 / Κατασκευαστής: Petite Poupee
15,00 €

Περιγραφή
Elegant προσκλητήριο γάμου με ιδιαίτερες chic λεπτομέρειες. Ο συνδυασμός εκτύπωσης, χρυσοτυπίας και η ανάγλυφη απεικόνιση των μονογραμμάτων μέσα σε στεφανάκι στο εξωτερικό μέρος του φακέλου προσδίδουν στο προσκλητήριο επιπλέον κομψότητα και αριστοκρατικό ύφος. Το προσκλητήριο διαθέτει τρίπτυχο φάκελο σε χαρτί πολυτελείας ιβουάρ περλέ 300γρ διάστασης 17×27 cm με τσέπη για την κάρτα δεξίωσης. Η κεντρική κάρτα του προσκλητηρίου, διάστασης 23×16 cm και η κάρτα της δεξίωσης, διάστασης 23×10,5 cm, είναι τυπωμένες σε χαρτί πολυτελείας λευκό περλέ 300γρ και διαθέτουν χρυσοτυπία στο επάνω μέρος το στεφανάκι με τα μονογράμματα και τα ονόματα του ζευγαριού η πρώτη και το στεφανάκι με τα μονογράμματα η δεύτερη. Η κάρτα της πρόσκλησης είναι κατασκευασμένη με ειδική τεχνική τυπογραφίας ώστε να είναι άκαμπτη και είναι κολλημένη στο κύριο σώμα του φακέλου.

• Έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε το προσκλητήριο με τις ειδικές τεχνικές τυπογραφίας (ανάγλυφο, χρυσοτυπία κ.α.) είτε με απαλοιφή αυτών και αντικατάσταση της χρυσοτυπίας με απλή εκτύπωση. Το κόστος του προσκλητηρίου μεταβάλλεται ανάλογα με την επιλογή σας απο 3.20€ το τεμάχιο! Ελάχιστη ποσότητα τα 50τμχ!  Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το κείμενο ή μπορείτε να το γράψετε στις σημειώσεις,πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας!

Οι τιμές είναι με το Φ.Π.Α. και αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισκεφθείτε μας, για να δείτε από κοντά βαπτιστικά ρούχα και παπούτσια

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ειδών γάμου και βάπτισης από το 1974